zondag 28 juni 2009

Legacy



Soms heb je dat... dan ben je gewoon een beetje aan het schuiven en bij elkaar aan het zoeken, zonder verdere intentie... En dan heb je gewoon ineens een lootje... Dit keer met het papier van Cherry Arte.

dinsdag 23 juni 2009

Happy Cat







He he... eindelijk even wat in elkaar kunnen zetten.... Een lootje van onze poes Mimi, die nu zo ongeveer een jaartje oud is. Ze vindt het heerlijk in de tuin en probeert zich altijd overal te verstoppen....

zondag 7 juni 2009

Hij gaat lekker...





Met het weer van vanavond is het natuurlijk heerlijk scrappen en dat heb ik dan ook gedaan.... En dus kan ik weer twee lootjes aan mijn verzameling toevoegen....

vrijdag 5 juni 2009

2 lootjes vandaag





Vandaag heb ik het LO swapje gebruikt dat ik van LittleBird van het SA forum had gekregen. Het is geen papier dat ik zelf snel zou kopen, maar wel een uitdaging om een keer mee te werken.

Het aardbeienlootje is gemaakt nav de online crop van vandaag op het SA. Het papier is van Doodlebug.

woensdag 3 juni 2009

Dagje aan de Maas























Op de scrapbookdag in Helden zijn we met de laatste workshop begonnen met het beplakken van dit mini album van Little Yellow Bicycle met BG Lime Ricky. Ook hier had ik nog geen foto's voor, dus die schade heb ik nu ingehaald. De foto's zijn gemaakt op en rond camping Het Groene Eiland in Appeltern. We zijn daar een dagje naartoe gegaan om opa en oma te bezoeken.