maandag 27 september 2010

Dressed in...



Voor een vriendin heb ik deze layout gemaakt. Een poos terug heb ik al vier andere lootjes gemaakt van haar dansjurken en nu is deze jurk dus aan de beurt. Het papier is niet helemaal mijn ding, dus ik hoop dat zij het wel mooi vindt.... Is altijd lastig als het voor een ander is.....
Het papier is trouwens van K&Company....

maandag 20 september 2010

En nog meer dt werk





Ik kreeg de Togethernes lijn van Cosmo Cricket toegestuurd. Normaliter ben ik niet van wolkjes, vliegertjes en dergelijke, maar ik heb het toch maar eens een keertje geprobeerd.... Vind het zelf wel aardig gelukt eigenlijk.... Hopelijk is San er ook blij mee.... De uitgebreide materialenlijst staat op het blog van de Scrapbookcompany.

zondag 19 september 2010

Up & Above



En de tweede reuzenrad foto ook maar gedaan vandaag. Het papier (Upsy Daisy) is nu ook op.

zaterdag 18 september 2010

Touching The Sky



Het is kermis hier in het dorp. En aangezien het stralend weer was heb ik vanmiddag mijn fototoestel meegenomen. Het witte reuzenrad stak zo mooi af tegen de blauwe lucht, daar moet je dan wel een plaatje van schieten.

woensdag 15 september 2010

Nieuw DT werk















En hier is weer nieuw DT werk... Ik had bij San aangegeven dat ik het papier van Imaginisce zo leuk vond... En toen kreeg ik het thuisgestuurd... Dan ben je als DT er toch wel verwend he?
Ik heb er drie verschillende herfstdingen van gemaakt: een fotostandaard, een mini-mini boekje (nl alleen een kaft en een binnenkant) om neer te zetten en een lootje. Ik had weer even inspiratie!!
Oh, op het blog van de Scrapbookcompany vind je een materialenlijst....

maandag 13 september 2010

Cadeautje voor San


Speciaal voor Sandra en haar binnenkort te openen winkel, heb ik dit lootje gemaakt. Ik had nog papier over van de vorige DT kit (Ki Memories) en dat heb ik hiervoor gebruikt. De foto's zijn afgelopen vrijdag op de beurs in Rijswijk gemaakt door dinnetje Chantal (dikke kuzz....) Zaterdag heb ik het lootje gemaakt en zondag kon het mee naar de beurs, waar ik San geholpen heb in de kraam....
Heel eenvoudig gehouden, maar dat moet soms kunnen....
San, heel veel succes met je nieuwe winkel in Bergschenhoek! Ik kom zeker kijken! Oh, voor de lezers... de winkel opent op 25 september! De winkel is dan zowel op zaterdag als op zondag geopend!!!

woensdag 1 september 2010

Our Star Player



Nou, nog een lootje met Bo Bunny.... Maar nu is het papier dan ook bijna op. Heb alleen nog wat restjes.... Het blijft leuk papier om mee te werken.... Heb nu van al mijn gezinsleden een lootje met dit papier gemaakt. Maar eigenlijk vind ik het nu dan ook wel weer genoeg...