dinsdag 30 augustus 2011

One Dress




















Vlak voor Benthe haar verjaardag laat ik drie stellen kleding komen. Ze mag een stel uitkiezen. Maar ze wil natuurlijk zelf ook zien hoe eea haar staat. Dus maakte ik steeds een foto. Het grappige is dat ze op alle foto's precies hetzelfde staat.

donderdag 25 augustus 2011

Twee kerstkaartjes met heel andere kleuren



















Het is weer eens wat anders dan rood, wit en groen... Erg leuk papier, van First Choice. Leuk geprijsd ook...

zondag 21 augustus 2011

Twee heel verschillende kaartjes

















Vandaag twee heel verschillende kaartjes gemaakt. Een bedankje en een kerstkaart. Moet kunnen...

zaterdag 20 augustus 2011

At the Beach


















Ik heb al tijden deze foto liggen van mijn 'neefje', maar kon er maar geen leuk papier bij vinden. Totdat ik samen met Hetty ging croppen bij Karin. Zij brachten mij op het idee om dit papier van Bo Bunny te gebruiken. Bovendien had Karin een poos terug een lootje gemaakt van haar neefje op het strand en deze heb ik voor een deel gelift. Ik mocht zelfs van Karin het stempeltje gebruiken dat zij ook gebruikt had. Zo lief!! Dank je wel Karin voor je inspiratie!

Blinde Scrap

Chantal had op het forum weer een blinde scrap geplaatst. Dus een uitleg van hoe je layout moet worden en meer niet. Best lastig, vooral omdat dit keer de opdracht ook nog eens vintage was....Maar dit heb ik ervan gemaakt.


vrijdag 19 augustus 2011

Mijn eerste kerstkaartjes...

Tja... je kunt er niet vroeg genoeg mee beginnen.... En dus zijn hier ook mijn eerste kerstkaartjes. Het kaartje met de beertjes met de groene mutsjes heb ik gemaakt in het kader van het challengeblog Christmas Challenges with Sketches #7.





















Op het kaartje met de beertjes met de rode mutsjes heb ik een sneeuwpen gebruikt. Maar ik weet nog niet of ik dit wel zo geweldig vind.

zondag 7 augustus 2011

Ik hou van Holland....














Ik ben helemaal in love met dit echt Hollandse papier van Rosa Dotje. En daarom heb ik er dit schattige kaartje mee gemaakt. Er volgen vast nog meer kaartjes met dit supergave papier!

donderdag 4 augustus 2011

Open Boerderijdag





















Dit jaar zijn er het hele jaar door Open Boerderij dagen die georganiseerd worden door Campina. Wij zijn op tweede Pinksterdag van dit jaar ook naar zo'n open dag geweest. Erg leuk en leerzaam. Naar aanleiding daarvan heb ik dit boekje gemaakt. Het is, geloof ik, mijn goedkoopste boekje tot nu toe, omdat ik lege melk-karnemelk-yoghurt-vla-pakken gebruikt heb voor de pagina's. Het groen geruite papier is een tafelkleed die je mee mocht nemen tijdens die open dag. Je kleedt de rest aan met wat embelishments en uit de pakken geknipte plaatjes en je hebt een boekje.

woensdag 3 augustus 2011

You

 


















Een poosje geleden ben ik naar Simpel Scrappen in Den Helder geweest. In de winkel stond een supergaaf soort canvasje gemaakt door Mireille Divjak. Het bleek dat de layout gemaakt was van een Mistable van Prima. En er hing er nog eentje nieuw in de verpakking. Ik was verkocht en ben van de week aan de slag gegaan met deze Mistable en omdat die van Mireille zo vreselijk mooi vond, heb ik hem gelift. Het origineel kun je hier bekijken. En hierboven staat dus mijn uitwerking.