zondag 29 maart 2009

CyberCropVandaag was weer de cybercrop... erg leuk om met zoveel mensen tegelijk bezig te zijn met een gezamenlijke hobby! Dit is het resultaat voor vandaag... Duurde even voor ik op gang kwam.

De tulpenfoto is geprint op canvasdoek. Verder was de uitdaging om oud papier te gebruiken.
De zwemfoto's van Thijmen zijn van de week gemaakt tijdens de Lentesprint van de zwemclub. Ik heb hiervoor een sketch gebruikt. Verder de uitdagingen: tags gebruiken, titel matten en foto's scheef plakken. De laatste lo heb ik nog snel gemaakt nav een lootje van Rieni. Bedankt voor de inspiratie Rieni!

6 opmerkingen:

petra zei

je hebt goed je best gedaan met de cybercrop, mooi geworden. De bovenste heeft wel mijn voorkeur, die vind ik echt prachtig.

inge zei

Je bent lekker bezig geweest zeg!
Leuke lo's heb je gemaakt!
Vooral die met de tulp vind ik geweldig!

Karin zei

Zo, je hebt lekker zitten scrappen zeg. Ik was helaas op scrapweekend (nou helaas...) en kon dus niet meedoen. Volgende keer ben ik erbij hoor.

Chantal zei

Oeps had deze nog niet gezien. Leuk geworden allemaal. Je hebt er toch nog meer gemaakt dan je in eerste instantie had gedacht toen je inspiratieloos was.....

bollfamily zei

He lady, 't wordt tijd dat we de bollen gaan bezoeken.. heeeeeeel veeeeeeeeeeeel mooie plaatjes schieten. Nog een paar weken (schatten laatste week april/ 1e mei).... moet je denk ik wel een keer doordeweeks komen want 't weekend is het gillend druk daar. Kan nu al niet wachten op al die mooie lo-tjes dan ;-)
Kus van je nichie

Rieni zei

ik lees het nu pas, maar wat leuk dat je uit mijn lotje inspiratie hebt gehaald. En graag gedaan hoor :))