dinsdag 26 juli 2011

Vakantie album

Voordat we op vakantie gingen had ik de basis van dit project alvast gemaakt. Het idee komt uit de Esprit Horse van afgelopen voorjaar. Alleen was het daar gemaakte boekje 12 x 12cm. Maar dat was voor mij veel te klein. Daarom heb ik het formaat aangepast naar 15 x 20cm. Omdat ik nog geen vakantiepapierlijn tegen was gekomen die mij aansprak, heb ik gekozen voor allerlei papier van allerlei merken. Je ziet o.a.. Bo Bunny, Jillibean Soup, Crate Paper, MME. Ik zal er vast nog wel een vergeten zijn.
Tijdens onze vakantie heb ik per dag direct de mooiste foto's uitgezocht en op de laptop gezet. Omdat we gratis internet hadden heb ik tijdens de laatste dag van de vakantie de foto's geupload naar de fotocentrale. En dus had ik de foto's al in huis toen we net een dag thuis waren. Ik kon direct aan de slag, en omdat mijn basis al klaar was, heb ik niet ontzettend veel tijd meer hoeven te besteden om een en ander af te maken.
Dit is het eindresultaat. Ik ben heel benieuwd wat jullie ervan vinden. Bedankt alvast voor het bekijken.

p.s. Als je op de foto's klikt kun je ze lekker groot bekijken ;-)

12 opmerkingen:

Rianne zei

Dat ziet er echt HEEL gaaf uit!!!!

Klaske zei

WAUW!!!! Wat een werk, pfffff. Maar het resultaat is dan ook helemaal super zeg! Hier heb je een hele gave vakantieherinnering mee gescrapt!

Ria zei

Echt wel super gedaan zeg. Je hebt het voorbereidende werk dan wel allemaal gedaan en op de camping je foto's besteld, maar ik vind het dan toch nog snel gedaan hoor.
Hier heb je een hele mooie herinnering aan met al die mooie foto's.

Monique zei

WOW heel gaaf Maaike echt super leuk. Ik denk dat ik hem ook ga maken voor mijn legolandavontuur in Denemarken. Ik vind dit er echt bij passen.
Papier komt morgen hopelijk binnen.
Echt leuk en mijn vraag is ook al beantwoordt die ik heb gesteld op het forum.
Enne nog heel erg bedankt voor je lieve woorden en je supermooie kaart.
Ik zit er even doorheen momenteel, maar als ik dan alle lieve reacties lees, komt het helemaal weer goed.
Dikke kus en hopelijk tot snel.
Liefs Monique

Miranda zei

Wauw zeg wat een geweldig leuk gaaf/leuk/mooimooi album is het geworden.
Die wil ik wel een keer live bewonderen.

Groetjes miranda

samantha zei

Wauw wat een superboek(je) heb jij gemaakt! Heb je het helemaal zelf bedacht of heb ik het via een werkbeschrijving gemaakt? ( mocht je die nog hebben, ben ik wel geintreseerd! )

liefs,
Samantha

Chantal zei

Hij is super geworden zeg!! Ondanks het voorbereidende werk, heb je het nog snel gedaan! Wil hem nog wel een keer live zien hoor.

Janny zei

wat een kunstwerk Maaike, heel erg mooi gedaan!

groetjes Janny

Hetty zei

Wauw, dat heb je mooi gemaakt. Ik kom hem snel een keer echt bewonderen.

Astrid zei

gaaf

Wendy Swenne zei

Wauw, echt supergaaf gedaan!!!

Sabine zei

Is hier toevallig ergens een werkbeschrijving van? Ik vind hem echt prachtig. Heb nog foto's liggen van Disneyworld dus...