woensdag 8 augustus 2012

Vakantie album

Dit keer heb ik ervoor gekozen om een heel eenvoudig en niet te uitgebreid album te maken van onze vakantie. En daar is dus dit mini album uit ontstaan. Ook deze keer komt de inspiratie voor dit album uit de Esprit. Ik had nog heel veel papier van het Legoland album over en dat heb ik nu dus weer gebruikt voor dit albummetje.
De paginaopbouw is steeds dezelfde. Aan de rechterkant een klein insteekje van kalkpapier met daarin een tag met een foto. Aan de linkerkant een insteekje van cardstock met daarin een tag met een foto. De pagina's zelf zijn ook nog insteekjes en daarin zit dus een tag of flapje of boekje met foto's.

Dank voor het kijken!
 


7 opmerkingen:

Klaske zei

Noem het maar een eenvoudig album.... vind m hartstikke leuk! net zoals het Legoland album een mooie herinnering. Erg leuk gedaan en erg vrolijk met al die leuke foto's.

En idd we waren laatst bij jullie in de buurt (vanuit Friesland geredeneerd is Berg en Dal in de buurt, haha) bedenk ik me nu ;-)

Groetjes

Karin zei

Ook al zo'n leuk boekje. Moet mijn Esprits en Histoires ook maar eens gaan doorkijken voor inspiratie denk ik.

Groetjes!

Lean zei

Gaaf en wat heb je er veel foto´s in verwerkt..super!

stampidoe zei

Ziet er super gaaf uit maaike, behalve dan die foto van mc guulke, mmmm wel lekker

liefs yvon

Ingen zei

Wat een super leuk album is dat geworden!

Kim zei

Hoi! Wat een leuke dingen maak jij zeg! Ik scrap zelf digitaal, maar zo'n boekjes hebben toch ook veel charme. Groetjes,
Kim

Ria zei

Een erg leuk boekje Maaike !!!

groetjes Ria S.