zaterdag 20 juli 2013

Kröv in de Moezel, DuitslandMijn album over ons weekendje weg naar Kröv is eindelijk klaar. Zoals altijd probeer ik mijn albums zo eenvoudig mogelijk te houden, omdat ze anders veel te dik worden en niet meer dicht kunnen ;-)
Voor dit album heb ik als basis het Snap Album van Simple Stories gebruikt. Daarin dus de basispagina's van craft (die allemaal hetzelfde zijn) en ik heb enkele insteekhoesjes gebruikt die je bij het Snap Album krijgt. De rest van het binnenwerk dat erbij hoort heb ik aan een vriendin cadeau gedaan. Zij kon daar meer mee dan ik...
Het gebruikte papier is van Carta Bella, Well Traveled, met dank aan Rieni voor de tip! Verder heb ik nog wat distress inkt gebruikt, een stencil van The Crafters Workshop en wat washitape.

Overigens laat ik hier niet alle pagina's zien. Dat was me teveel van het goede, aangezien alle pagina's qua basis hetzelfde zijn.

Bedankt alvast voor het kijken.

7 opmerkingen:

Yvon van heugten doensen zei

Hij us supergaaf geworden een echt Maaike album, hou van deze stijl

Groetjes yvon

marga zei

Woooh, mooi zo om de buitenkant bestaand te kopen en de rest helemaal zelf.

Alida zei

prachtig Maaike, mooi op dat kraft met hier en daar inkt in combinatie met papier, top. Ik vind de pageprotectors er tussendoor ook slim en handig bedacht.

Els zei

Schitterend mooi Maaike en leuke details ook.
Groetjes, ELs

Klaske zei

prachtig album Maaike, ondanks het weer was het volgens mij een fijne vakantie! Is het een mooi park in Krowv? Hij staat wel op ons lijstje van potentieeltjes...

Chantal zei

Gaaf bummetje, je bent erg actief geweest in de vakantie

Rieni zei

het papier is hier echt helemaal goed bij. Het is een prachtig boekje geworden. En fijn dat ik je op het goede spoor qua papier heb kunnen zetten. En weet je dat ik nu niet meer weet of ik het ook zelf heb gekocht??? erg hé. Zal morgen eens in mijn voorraad neuzen.