zondag 11 augustus 2013

Twee lootjesWeer twee lootjes gemaakt dit weekend....
Het eerste lootje met zwart wit foto is gemaakt nav een sketch op Scrapplezier. Het gebruikte papier is van American Crafts Lucky Charm Dear Lizzy.
Het tweede lootje is gemaakt nav de nieuwe sketchchallenge van het Scrapplezier blog. Ik heb even een uitstapje gemaakt naar felle kleurtjes. Het gebruikte papier is een oudere lijn van Jillibean Soup: Pasta Fagioli.
Bedankt weer voor het kijken!

9 opmerkingen:

Chantal zei

Ze zijn mooi!

Wiebine zei

ik vind ze beiden super leuk. Fantastisch dat je vanuit je hobby zo'n vriendenclub kunt krijgen ! en de 2e layout vind ik helemaal super ! het heerlijk felle papier past perfect bij het gele aan de bovenkant, dat je volgens mij met een template hebt gemaakt, erg leuk. Ik denk dat ik dat idee met de template wel van je ga overnemen.
groetjes,

Astrid Zwaan zei

Hoi Maaike,

Ten eerste wil ik jou namens het gehele DT Team onwijs bedanken voor jou deelname aan de sketch challenge augustus 2013.

Wat een top uitwerking....hij spat van het scherm af....wat een prachtige kleuren heb jij gebruikt.

Alida zei

ze zijn allebei schitterend, maar die 2e is zo heerlijk vrolijk en zomers en wat gaaf gedaan met dat geel en die template, leuk dat je weer meedoet met de challenge van ScrapPlezier.

Yvon van Heugten Doensen zei

Wat een mooie lo`s heb je gemaakt Maaike, de tweede van de sketch is echt knallend van kleur super, bedankt voor je deelname aan onze Challenge bij ScrapPlezier

Linn Post zei

wat en gave lo`tjes allebei zeg.
mooi gedaan , ik ben weg va nr 2 .. wat een geweldige kleuren zeg!
xox
linn

Lean de Ruiter zei

Beide lootjes zijn heel mooi en heerlijk vrolijk.
groetjes,Lean

Rieni zei

beide lootjes zijn prachtig, maar de onderste vind ik echt helemaal geweldig!!

Mieke Duckers zei

Hey Maaike,
Maaike van Uden uit Wychen, was het toch? Leuk om elkaar zo tegen te komen. Danny is idd Danny, getrouwd met karen en een zoon Sybe, die nu bij ons logeert en samen met zijn opa Hen een grote wandeling aan het maken is naar de Elterberg.
Ik zie dat jij ook scrapt, ik scrap niet meer zoveel foto's, maar des te meer kaarten en andere papieren objecten. Tussendoor haak ik nog wat. De (scrap)wereld is nogal klein, haha. Maar niet echt dus, want als je ziet wat er allemaal op Clubs gebeurt, sta je versteld.
Leuk om zo elkaar even tegen te komen!
Groetjes, Mieke