maandag 12 mei 2014

By the Sea

Nadat ik mijn eerste foto folio klaar had, ben ik gaan zoeken naar een voorbeeld voor wat inspiratie voor nummer 2. De inspiratie vond ik hier:  En dit heb ik ervan gemaakt!
De basis is een elastomap. Gewoon van Bruna. Is wel wat dunner, maar door er wat lagen papier op te plakken, wordt hij vanzelf steviger.
Het gebruikte papier is van Graphic 45. Dat zal ik niet zo heel snel pakken, maar dit keer vond ik het te mooi om te laten liggen. En al ben ik niet van het vintage scrappen, je kunt het ook heel goed gebruiken als je wat strakker scrapt. En de strandfoto's passen er gewoon goed bij.
Ik ben nu al aan het broeden op nummer 3. Want foto folio's zijn zo leuk om te maken en ook makkelijk. Als je het systeem doorhebt, dan ben je ook zo klaar.
8 opmerkingen:

Wiebine zei

mooi is hij geworden Maaike, mooi papier heb je ook gebruikt trouwens,
groetjes,
Wiebine

Marjolijn van Elsberg zei

Hij is ongelooflijk mooi geworden Maaike en Gr45 is een van mijn favoriete merken en zeker ook heel bruikbaar voor dit project, supergaaf bij je strandfoto's!!

Ellen zei

wat staat dat vintage papier mooi bij die strandfoto's ; zo zie jemaar vintage en modern is goed te combineren. Leuk boekje geworden

Chantal zei

Je hebt nu dus een echte foliomap gebruikt? En niet zelf in elkaar gefabriceerd? Ik vind het papier prachtig en zit ookal te broeden om het te gebruiken voor italie, we gaan tenslotte naar een meer...
Weet je zeker dat je maar 1 dag naar Zandvoort bent geweest, zoveel foto's!!

Yvon van Heugten Doensen zei

Wow wat is die gaaf Maaike, en die kleuren zo mooi bij de foto`s en het thema.

liefs yvon

Petra zei

SUPER! Maaike. Gave folio is het geworden, zeker met het papier van Graphic45. Ik ga er ook eens over denken om zoiets te maken, ik heb de tutorial ervan al wel gedownload.

Karin zei

Echt helemaal super! Moet ik eens in het echt zien geloof ik.

Rieni zei

wat prachtig, moet de foto's nog eens goed bestuderen om te kijken wat je precies gedaan hebt, want dit lijkt me wel wat om ook te gaan maken..
prachtig papier en super leuke foto's