vrijdag 8 augustus 2014

Het Boek van Ikke 2.0

Misschien kennen jullie het wel.... Het Boek van Ikke.... Dat kreeg je als je 'vroeger' een bankrekening opende bij de Rabobank. Dat is dus al heel oud. Ik heb een Boek van Ikke en mijn zoon heeft er nog een van 2001. Helaas heb ik er geen voor dochterlief. Maar goed... Ik heb nu dus een Boek van Ikke 2.0 gemaakt. Een boek met een paar foto's van mezelf, van nul tot 12 jaar.
Het gebruikte papier is van Stampin Up! Het is helaas niet meer verkrijgbaar en dus moest ik nog even links en rechts rondvragen of iemand nog iets had liggen. Gelukkig was dat het geval en kon ik het album dus afmaken. Ik ben heel nieuwsgierig wat jullie ervan vinden, want toen ik het papier zag wist ik meteen dat ik een album met oude foto's wilde maken....
4 opmerkingen:

Ria zei

Gewoon weer een super leuk boek!
Groetjes, Ria

Marjolijn van Elsberg zei

Ohhhh Maaike wat een otnzettend leuk album is dat geworden, ik ken heb boek van Ikke niet, had indertijd Giro! Maar dit is echt een heel leuk boek en ik wordt weer groen van jaloezie als ik je kinderfoto's zie. die heb ik zo weinig, ik zou niet eens een boek van 0 tot 12 kunnen maken.

Chantal zei

Heel erg leuk geworden. Ik had bij dit papier niet direct het idee daar moeten oude foto's bij, ook al doet de naam van het papier dat wel vermoeden. Maar het past er wel heel goed bij, dus helemaal super.

stampidoe zei

Wow geweldig Maaike, wilmhem wel eens lufe zien, echt SUper,

liefs yvon