vrijdag 13 maart 2015

Vakantie AlbumMijn vakantie-album is klaar! Yes! Ik heb hem gemaakt met de tut van Kathy: All Occasions Mini. En hij was inderdaad erg mini in eerste instantie. Daarom heb ik twee extra basispagina's toegevoegd en de rug breder gemaakt. Daarna heb ik tussen de basispagina's nog kant en klare pagina's uit de Bo Bunny Misc Me Journaling Pack toegevoegd. Uiteindelijk ben ik erg blij met het resultaat, terwijl ik in het begin dacht: dit wordt helemaal niks.... (dat kwam ook omdat ik in eerste instantie de pagina's onderste boven en achterste voren vast had gemaakt. Les: gebruik geen papier met plaatjes voor de kaft.... dan kun je je boek altijd nog omdraaien.....)
Het gebruikte papier is Bo Bunny Souvenir en ongeveer 40 vel Bazzil kraft cardstock....

Bedankt voor het kijken!!

7 opmerkingen:

Chantal zei

Echt gaaf, geweldig papier! lekker vrolijk

Yvon Van H zei

O, nu met de foto's erin is hij nog mooier, Maaike.

Groetjes Yvon

carmen roets zei

Wat een dikzak :D Maar... Wat een mooie dikzak! Zo leuk, dat fleurige papier met dan die vakantiekiekjes erbij! Ik moet dringend aan een gezin beginnen, hahaha! Hij is schitterend Maaike! 'k vind het ook altijd zo leuk hoe je je eigen draai geeft aan Kathy's boeken, TOP!

Wiebine zei

wauw, wat een prachtig album heb je weer gemaakt Maaike, super mooi !
groetjes,
Wiebine

Marjolijn van Elsberg zei

Supergaaf Maaike, en dat van die plaatjes op je kaft herken ik wel, daar moet je inderdaad mee oppassen!!1 Weer een klus klaar en op naar het volgende project!

Gina zei

Wauw Maaike! Ik kwam op jouw blog via Yvon, die gewonnen heeft bij Cards & Scrap. Zat hier net met open mond naar al dat moois te staren. Het is al een tijdje stil op jouw blog, maar ja, die projecten van jou die nemen dan ook ettelijke weken, maanden in beslag, denk ik :) Ik ben volger geworden in afwachting van meer van dit moois! Zelf maak ik vnl. kaartjes, maar het is de bedoeling dat ik mijn 100den foto's ook nog eens verder verwerk in een scrap :) Het weinige werk van mij vind je op Beetlescraps (van ons hondje) en Camperscraps (van onze camperreizen). Groetjes, Gina

Kathleen zei

Maaike, I really enjoy looking at all your albums. They are beautifully made. I love your color choices and paper combinations. And it is so nice to see finished albums with photos in them! Thank you for inviting me to see your Blog. Kathleen